رسانه دفتر رهبر معظم انقلاب در واکنش به صحنه تاریخی استقامت گوینده خبر رسانه ملی در پی حمله رژیم صهیونیستی به سازمان صداوسیما با انتشار تصویری نوشت:
این صدای ملت ایران است: الله اکبر.
قاب ماندگار و صحنه تاریخی شجاعت و استقامت مجری شبکه خبر هنگام حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونی به استودیوی خبر رسانه ملی؛ ۱۴۰۴
در این شرایط حساس و جنگی، بصیرت حکم میکند سیاستورزان کمآشنا با سیاست، خط مقدم جبهه جنگ ترکیبی را تخریب نکنند و در صورت لزوم نقدهای مشفقانه خود را در پنهان به رسانه ملی برسانند نه اینکه آشکارا کلیگوییهای غیرمستند کنند و به عملکرد رسانه ملی در فضای غبارآلود امروز اتهام بزنند.
در کنار قوتها، حتما رسانه ملی دارای ضعفهایی است اما انسان عاقل و بصیر در فضای جنگی و با استفاده از تریبون عمومی چیزی نمیگوید که خط مقدم را تضعیف نماید مگر آنکه... .
رسانهها میتوانند با ترویج ارزشهای مشترک، ایجاد حس تعلق و همبستگی و آگاهیبخشی در مورد مسائل اجتماعی، به تقویت سرمایه اجتماعی کمک کنند.در حال حاضر سه مؤلفه «انسجام ملی»، «روحیه عزت ملی» و «امنیت ملی» باید در گفتمان رسانه ملی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
حضرت آیتالله خامنهای در باب اهمیت نقش رسانه ملی فرمودهاند: «امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندن پیام و روایت او از واقعیت رقم میزند... ما در این عرصه مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم.»
رهبر عزیز انقلاب در جای دیگری با اشاره به اینکه امروز مهمترین ابزار جنگ بین قدرتها در دنیا رسانه است و امروز حتى قدرتهاى بزرگ هم با رسانهها دارند کار مىکنند، میفرمایند: «امروز تأثیر رسانهها و تلویزیونها و هنرها و این شبکههاى عظیم اطلاعرسانى اینترنتى و... از سلاح و از موشک و از بمب اتم بیشتر است.»
بصیرت و عقل سیاسی حکم میکند بدانیم آرایش رسانهای در مقابل جمهورى اسلامى بسیار پیچیده، متنوع، متکثر، کارآمد و فنى و پیشرفته و ترکیبی است و صداوسیما با وجود محدودیتهایش، یکتنه مقابل این آرایش عظیم، استوار ایستاده.
در پایان باید گفت رهبر معظم انقلاب چه مناسب فرمودهاند: «بصیرت یعنی گم نکردن راه، اشتباه نکردن راه، دچار بیراههها و کجراههها نشدن، تأثیر نپذیرفتن از وسوسه خناسان و اشتباهنکردن کار و هدف.»